Archief      Contact      Links      Sitemap   
     

 
Wittemer Allee 32 • 6286 AB Wittem • +31 (0)43 450 1741 •  info@kloosterwittem.nl
    Klooster Wittem - Bezinningsfestival

‘Dagen van Troost’

Bezinningsfestival Klooster Wittem


Op 31 oktober en 1 november (eindigend met de Nacht der Zielen op 2 november) vindt op verschillende locaties in Klooster Wittem opnieuw het bezinningsfestival plaats. Ditmaal is het thema ‘Dagen van Troost’. Het programma is erg gevarieerd en bestaat uit gesprekken, voordrachten, concerten, theater, film en onverwachte ontmoetingen.

Zie programma hieronder of blader door het programma boekje: http://issuu.com/southerngraphics/docs/bezinningsfestival_2015_programmabo/1


Beide dagen zullen er zowel in de Kloostertuin als in het klooster weer bijzondere hoekjes en momenten zijn. De Kloosterrefter zal ingericht worden als een troostruimte met o.a. een chocolatier die ‘Mielkes’ (troostbonbons) maakt, maar waar u tegen de avond ook kunt genieten van een heerlijk troost-diner…
Op beide dagen zal de Gerarduszaal de algemene ontvangstruimte en het bruisende hart van Klooster Wittem zijn. Bezoekers kunnen hier terecht voor informatie over de verschillende activiteiten, inschrijven voor een bepaald onderdeel, kaartjes kopen of gewoon, elkaar ontmoeten, een glas Gerardusbier drinken en napraten.

 

Kaarten reserveren:

Voor de concerten, de familievoorstelling Kraak, de lezing van Marinus van den Berg, de bijzondere ontmoeting met Babs van den Bergh en de multivisionshow van Guus Reinratz en zeker ook de Nacht der Zielen is het aan te bevelen vooraf (tijdig!) kaarten te reserveren. Dat geldt ook voor het Troostdiner op zaterdag en zondag. Uw reservering voor deze kloostermaaltijd dient uiterlijk dinsdag 27 oktober binnen te zijn. 

Dit jaar kunt u ook een voordelig passe-partout kopen. Dagpasse-partouts kosten € 25. Voor het hele festival € 45. Uiteraard exclusief diner en consumpties.

Reserveren via de receptie +31 (0)43 450 1741