Archief      Contact      Links      Sitemap   
     

 
Wittemer Allee 32 • 6286 AB Wittem • +31 (0)43 450 1741 •  info@kloosterwittem.nl
    Klooster Wittem - Activiteit

NB: Deze activiteit is reeds voorbij
 

PeerkePad (fietsen)

een vierdaagse fietspelgrimage

 

PeerkePad is een route die voert van de H. Gerardus Majella in Wittem naar de Zalige Petrus Donders (beter bekend als Peerke) in Tilburg. Peerkepad is in oktober 2009 ontwikkeld en voert door de verrassend mooie bos- en weidegebieden van de Brabantse en de Belgische Kempen, door de Maasvallei en het Limburgse Heuvelland. De route voert in noord- of zuidwaartse richting. Van de route is een boekje verschenen dat bij de Kloosterboekwinkel verkrijgbaar is. Klooster Wittem organiseert in 2017 twee georganiseerde pelgrimages: in het voorjaar op de fiets en in het najaar te voet. Onderweg wordt letterlijk en figuurlijk stilgestaan bij religieus en cultureel erfgoed dat aan de route ligt. 

Meer informatie is te vinden op www.peerkepad.nl. Je kunt ook een folder aanvragen bij de receptie van het klooster 043 450 1741.

 

Van 29 mei tot en met 1 juni kun je meedoen aan een vierdaagse fietspelgrimage. Wij fietsen 40 tot 60 km per dag en het parcours is niet moeilijk. We overnachten in een klooster, een middenklasse-hotel en een pelgrimshuis. De kosten bedragen € 295,00, vol pension en inclusief bagagevervoer. Er kunnen maximaal 13 pelgrims mee. Het is raadzaam je tijdig aan te melden, in ieder geval vóór 15 april. Deze pelgrimage staat onder leiding van bedevaartpastor Nan Paffen, bij wie je je kunt opgeven per mail nan.paffen@kloosterwittem.nl of via de receptie.


datumvan maandag 29 mei 2017 tot donderdag 01 juni 2017
prijs€ 295,00, vol pension en inclusief bagagevervoer

folder downloaden