Archief      Contact      Links      Sitemap   
     

 
Wittemer Allee 32 • 6286 AB Wittem • +31 (0)43 450 1741 •  info@kloosterwittem.nl
    Klooster Wittem - Activiteit

NB: Deze activiteit is reeds voorbij
 

Zet die letters op papier

Schrijfcursus in verwondering

 

Wacht niet op magische momenten, maar schrijf met ons mee; van luchtig tot diepzinnig, van snapshot tot doorwrocht, we herschrijven het leven niet, maar schikken en verdichten wat zich aandient, gezocht, of spontaan. We vinden iets voor onszelf, in onszelf, of delen het met een ander. We associëren op verschillende manieren, maar komen steeds weer terug bij onze eigen woorden en onze eigen gedachten. In dit schrijven ontmoet je jezelf. 

Concrete opdrachten volgen logisch op elkaar, ze zetten je aan het fantaseren, prikkelen je verbeeldingskracht, of brengen je terug bij je eigen herinneringen, en ervaringen. Tussendoor en na afloop zijn er steeds voorleesmomenten. Als op het einde van de workshop al die verschillende woorden klinken, ontmoet je daadwerkelijk de ander.

Bepaal mee, schrijf mee, denk mee, lach mee en deel in die bron van vreugde. De begeleiding is in handen van Jos Rosenboom, die onlangs de dichtbundel 'Een huis van letters' publiceerde.

 

Op de dinsdagochtenden 21 februari, 7 en 21 maart, 11 en 25 april telkens van 10.00 - 12.30 uur. Kosten € 125,00 (incl. cursusmateriaal en koffie/thee).

Info en opgave  www.rosenboomcreatiefschrijven.nl


datumdinsdag 25 april 2017 van 10:00 uur tot 12:30 uur
prijs€ 125,00, (incl. cursusmateriaal en koffie/thee)