Archief      Contact      Links      Sitemap   
     

 
Wittemer Allee 32 • 6286 AB Wittem • +31 (0)43 450 1741 •  info@kloosterwittem.nl
    Klooster Wittem - Activiteit

NB: Deze activiteit is reeds voorbij
 

Nachtrondleiding

in het kader van de 13e Nacht van de Nacht

 

Het thema van de nachtrondleiding is "Als alles duister is...." met bijzondere momenten bij kaarslicht. De nachtelijke rondleiding voert door de Kloosterkerk en kapellen, de grafkelder, Kloostertuin en de Kloosterrefter.

De Nacht van de Nacht is een initiatief van de Natuur en Milieufederaties en wordt elk jaar georganiseerd om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting. Tijdens deze 13 editie doven verschillende bedrijven, gemeenten en huishouden hun verlichting. Tijdens de Nacht van de Nacht worden verschillende activiteiten georganiseerd verspreid over heel Nederland. Afgelopen jaar werden er door het hele land een recordaantal van 470 activiteiten georganiseerd in het duister. Onder andere 15 restaurants deden toen mee aan de Nacht van de Nacht met een romantisch diner bij kaarslicht.

Dit jaar sluit Klooster Wittem hierbij aan met een bijzondere nachtrondleiding bij kaarslicht. Aanmelden kan bij de receptie van Klooster Wittem. De bijdrage is € 8,50 die ten goede komt aan de instandhouding van Klooster Wittem als Pleisterplaats voor de Ziel.

Aanmelden via nan.paffen@kloosterwittem.nl of 043 450 1741.  Meer informatie over de Nacht van de Nacht op http://www.nachtvandenacht.nl/activiteiten/nachtrondleiding-klooster-wittem/


datumzaterdag 28 oktober 2017 van 22:00 uur tot 23:00 uur
 

via de receptie 043 450 1741 of nan.paffen@kloosterwittem.nl

prijs€ 8,50