Archief      Contact      Links      Sitemap   
     

 
Wittemer Allee 32 • 6286 AB Wittem • +31 (0)43 450 1741 •  info@kloosterwittem.nl
    Klooster Wittem - Activiteit

NB: Deze activiteit is reeds voorbij
 

Trio Merein

met Celtic Ways - Passie voor traditionele muziek!

 

Trio Merain is een kamermuziektrio voor zang, harp en viool dat Ierse muziek in een heel nieuw en eigen jasje steekt. De drie dames brengen Ierse en Keltische muziek, waarin moderne songs worden afgewisseld met stijlvolle composities uit vroeger eeuwen. Het belooft qua opzet en qua muziek een zeer bijzondere avond te worden in onze Kloosterbibliotheek.

Merain wordt gevormd door drie uiterst professionele dames: Mirjam Rietberg bespeelt op werkelijk fantastische wijze de harp, Mieke Manschot zorgt voor de zang en Sandra Wallner maakt op viool het trio compleet. De groep startte in 2010 vanuit een gedeelde passie voor traditionele muziek. Dat heeft inmiddels geleid tot een veelzijdig repertoire en prachtige concertprogramma’s. Het trio is regelmatig in Ierland waar men zich laat inspireren door de muziek, collega-muzikanten, de sfeer en de prachtige landschappen. De concerten van Merain trekken steeds meer publiek uit verschillende geledingen. Liefhebbers van kamermuziek waarderen Merain net zo zeer als de liefhebbers van wereldmuziek en de ‘gewone’ Ierlandliefhebber…. Kortom, dit gaat een geweldige en sfeervolle muziekavond worden!

 

Kaartjes kunnen worden gereserveerd bij Jef Brauers via jbrauers@ziggo.nl en bij de receptie Klooster Wittem, 043-4501741. 


datumzaterdag 12 oktober 2019 van 20:00 uur tot 22:30 uur
prijs€ 13,00