Archief      Contact      Links      Sitemap   
     

 
Wittemer Allee 32 • 6286 AB Wittem • +31 (0)43 450 1741 •  info@kloosterwittem.nl
    Klooster Wittem - Steun ons

Wij kunnen uw steun gebruiken


Als u Klooster Wittem een warm hart toedraagt en het belangrijk vindt dat het klooster ook in de komende jaren een belangrijke rol speelt in Zuid-Limburg, dan kun u ons steunen.


Financieel / ANBI


De Belastingdienst heeft Klooster Wittem aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met RSIN 824119496. U kunt de redemptoristen financieel steunen op bankrekeningnummer NL78 INGB 0006 742 638 t.n.v. paters redemptoristen inzake ‘Giften’. N.B. Gebruik dit nummer aub alleen voor giften! 

Voor alle andere betalingen (ook van misintenties, noveenkaarsen en kalenders) dient u het volgende bankrekeningnummer te gebruiken: NL96 INGB 000 1042 400, t.n.v. Klooster Wittem.


Periodieke schenking of nalatenschap


Lees hier de folder als u meer wilt weten over een periodieke schenking of nalatenschap.


Als u gebruik wilt maken van de fiscaal gunstige periodieke schenking, dan kunt u dit document uitprinten. Graag in tweevoud invullen, ondertekenen en naar Klooster Wittem opsturen. U krijgt binnen twee weken een door ons ondertekend exemplaar weer retour.


Als vrijwilliger


U kunt u opgeven als vrijwilliger en deel gaan uitmaken van het team van meer dan honderd medewerkers en dragers van Klooster Wittem. Zie hier voor een lijst van vacatures.