Archief      Contact      Links      Sitemap   
     

 
Wittemer Allee 32 • 6286 AB Wittem • +31 (0)43 450 1741 •  info@kloosterwittem.nl
    Klooster Wittem - Rondleidingen

Een kijkje achter de kloostermuren

 

Ontdek Klooster Wittem

Elke woensdag in september en oktober is er nog de mogelijkheid deel te nemen aan een uitgebreide rondleiding door kerk, kapellen, tuin, klooster en bibliotheek met daarna  koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai. De rondleiding start telkens om 11.00 uur en eindigt rond 12.30 uur met koffie/thee en een stuk Limburgse vlaai. Kosten: € 10,00 per persoon. Aanmelden kan tot 09.30 uur op de betreffende dag per telefoon via 043 450 1741.

 

Eigen groep

U kunt ook op andere tijden met een eigen groep (vanaf 12 personen) komen voor een rondleiding van plm. 1,5 uur. Het is ook mogelijk om voor of erna koffie/thee met vlaai te nuttigen of bijv. een kloosterlunch. 
Voor meer informatie, kosten en afspraken kunt u contact opnemen met Els Mertens.

 

Arrangementen voor groepen


Beleef Klooster Wittem - een spirituele ontmoeting

Wat leeft er en wat wordt er gedacht in dat imposante gebouw dat Klooster Wittem is? Op verschillende plekken in het klooster kunt u ervaren waar het hier ten diepste om gaat: geloof, hoop en liefde. In verhalen, gedichten, muziek en beelden komt het klooster op een spirituele manier tot leven. We sluiten af met een gezamenlijk gesprek bij een glas Gerardusbier of frisdrank en een 'knabbeltje' in de kloosterrefter.

Voor meer informatie, kosten en afspraken kunt u contact opnemen met Nan Paffen.

 

ABC-dagen

Dit arrangement voor twee dagdelen is bedoeld voor vrouwengroepen. De dag wordt gekenmerkt door een combinatie van Actie - Bezinning - Cultuur. Het kan gekoppeld worden aan een feest (bijv. het Oogstdankfeest) of de tijd in het jaar (bijv. advent, lente) of een thema.

Voor meer informatie, kosten en afspraken kunt u contact opnemen met Nan Paffen